Bespaar duizenden euro's op Makelaarskosten

 

Jij bepaalt

Waar moet je aan denken? We verzorgen een mooie online woningverkooppagina van jouw huis voor een vaste prijs, ongeacht de woningwaarde. 24/7 kunnen huizenzoekers jouw aanbod bekijken. Jij bepaalt welke tools bij jouw wensen en je budget passen. Kies uit drie service niveaus: een Basispakket, een Propakket of een Premiumpakket. Allemaal heel scherp geprijsd. Onder de diverse pakketten kun je precies zien wat wel en niet is inbegrepen in de pakketprijs. Je kunt bepaalde diensten ook los inkopen.

Aan jouw de keuze!

 

Hulp van een makelaar

Al naar gelang je pakketkeuze zal een externe, professionele makelaar je ondersteunen en werk uit handen nemen. Denk aan inmeten van je woning, plattegronden maken, woningwaarde bepalen, onderhandelen, koopovereenkomst en je woning op Funda zetten.

 

Moet jij dan nog iets doen?

Bijna niets. Begin met de registratie (start verkoop), kies het pakket dat het beste bij jou en je budget past en je kunt aan de slag met de verkoop. Bij het Premiumpakket is het een kwestie van je gegevens invullen, leuke teksten over je eigen huis schrijven en met één druk op de knop je huis op Facebook en Twitter zetten. Het rondleiden bij bezichtigingen behoort ook bij jouw taken. Jij bent immers de woonexpert van jouw eigen woonomgeving. Wij doen de rest.

 

 

Basis

995,-

START VERKOOP
Arrow

Pro

1295,-

START VERKOOP
Arrow

Premium

1695,-

START VERKOOP
Arrow