Makelaars gezocht makelaaronline

 

Ben jij een makelaar met ambitie & een sterk netwerk?

Het meeste plezier heb je erin klanten blij te maken met een goede verkoop. Dat kost jou weinig moeite door jouw grote netwerk, ervaring en inhoudelijke vastgoedkennis. Bovendien schuilt er een ondernemer in jou die je nog wel wat meer de ruimte wilt geven. Klinkt herkenbaar? Dan zoeken we jou om er samen een succes van te maken!

Ambitie in alles wat je doet

 Alles wat jij doet, ademt groeiambitie. Of het nu gaat om voor elkaar krijgen dat juist jouw klant dat huis kan kopen of creatieve ideeën over het verder uitbouwen en marketen van ons groeiende onlinekantoor. Je kent de plaatselijke markt op je duimpje en weet met jouw enthousiasme deuren te openen voor jezelf en jouw klanten. Daarnaast weet je uiteraard waarover je het hebt als het op vastgoed en de waarde daarvan aankomt.

Niet aan het handje genomen worden

Jouw eerste groeispurt als makelaar heb je al achter de rug; je bent aantoonbaar succesvol geweest in aan- en verkoop. Je wordt dan ook liever niet de hele dag aan het handje genomen en hebt er plezier in zelfstandig te werken. Je gaat tot het uiterste voor een blije klant, ook als dat betekent dat je ’s avonds of in het weekend in actie moet komen.

Jouw stempel drukken op ons gezamelijk online makelaars kantoor

Je krijgt bij ons de kans jouw stempel te drukken op zowel de organisatie als jouw eigen werk. We werken hard, maar geven je ook graag de vrijheid jouw dagen binnen de bandbreedte van je target zelf in te richten.

Ambitieus genoeg?

Dan staat ons enthousiaste team van collega’s te springen om kennis met jou te maken. Heb je een KRMT- of RMT-registratie, dan is dat leuk meegenomen. Stuur je gegevens van je makelaarskantoor en motivatie naar info@makelaaronline.nl of bel naar 085-2020795 .