Makelaar Reutum

Het kan een grote zoektocht zijn om een goede makelaar te vinden in Reutum waar jij je huis te koop wilt aanbieden. Wij begrijpen dat het lastig is om een goede keuze te maken uit de diverse makelaars die er in de regio beschikbaar zijn. Het is namelijk belangrijk dat jij je goed voelt bij de makelaard die je hebt gekozen en dat deze aansluit bij de wensen die je hebt.

Ben jij van plan om zelf succesvol je eigen huis online te verkopen? Dan kunnen wij verzekeren dat je bij ons aan het juiste adres bent als makelaar in Reutum. Denk er eens over na wat jou aantrekt in een woning als jij zelf een nieuw huis wilt kopen en zet deze middelen ook in om je eigen huis online te verkopen. Waar bij veel makelaars werk uit handen wordt genomen, heb je bij ons de touwtjes juist zelf in handen. Jij beslist welke middelen je inzet om de verkoop te laten slagen. Als verkoper schrijf je de verkooptekst over de woning en ook voer je zelfstandig de woningbezichtiging uit. Door jou als verkoper de regie in handen te geven, onderscheiden wij ons als makelaar in Reutum ten opzichte van een andere makelaardij in de regio.

 

Bekijk de mogelijkheden op Makelaaronline

Heb je besloten om ons als makelaar in Reutum in te schakelen? Meld je dan gratis aan op onze website en kies uit één van de drie beschikbare pakketten. Hierbij raden wij het aan om voor een pakket te kiezen dat aansluit bij de wensen die je hebt. Daarnaast kun je ook extra middelen inkopen voor een relatief laag bedrag. Al naar gelang je pakketkeuze zal een externe, maar professionele makelaar in Reutum je ondersteunen waar nodig en werk uit handen nemen.

Wij hebben ervoor gekozen om de nieuwste verkooptechnieken aan te bieden om huizen te koop aan te bieden op onze website. Bij deze technieken kun je denken aan 3D, fotografie, film en VR, waarmee wij ons hopen te kunnen onderscheiden ten aanzien van een andere makelaar in Reutum. Wij zijn ervan overtuigd dat wij als makelaar in Reutum mee moeten gaan met de tijd en gebruik moeten maken van de nieuwste technieken.


Pakketkeuze Makelaaronline

De kosten van ons basispakket zijn € 995,-. Houd er wel rekening mee dat de koopovereenkomst niet bij dit pakket inbegrepen is en ook dat er geen ondersteuning wordt geboden bij bemiddeling door ons als makelaar in Reutum. Tevens zijn deze twee mogelijkheden wel opgenomen in het propakket dat je kunt aanschaffen voor € 1.295,-. Daarnaast wordt er ook een virtual reality opname gemaakt van je woning en wordt er een juridische check uitgevoerd. Tot slot heb je het premium pakket voor een bedrag van € 1.695,-, waarbij er 360 graden foto’s worden gemaakt, er wordt een woningvideo gemaakt, het inmeten van de woning en de plattegrond zijn bijgevoegd en ook heb je een virtual reality bril ter beschikking om de virtual reality opname te bekijken.

Kies nu voor ons als makelaar in Reutum, om zelf je huis te verkopen en mogelijk een nieuw huis te kopen!

 Bekijk de huizen in:

Hengelo, Enschede, Almelo, OldenzaalHaaksbergenReutum, Borne, Wierden, Losser, Markelo, Ootmarsum, Rijsen, Holten, Diepenheim, Denekamp, Tubbergen

 

Zelf succesvol je huis verkopen in:

HengeloEnschedeAlmeloOldenzaal, HaaksbergenReutum , Borne, Wierden, LosserMarkelo, OotmarsumRijssen, Holten, Diepenheim, Denekamp, Tubbergen,