Makelaar Ootmarsum


Om zelf je huis te verkopen is het belangrijk dat jij een makelaar vindt in Ootmarsum waar jij vertrouwen in hebt. Al vele mensen gingen jou voor en boden hun huizen te koop aan op Makelaaronline.nl. Door onze verkooptechniek zijn wij ervan overtuigd dat een woningzoekende jouw huis zal kopen. Je bepaalt namelijk zelf als verkoper welke technieken je wilt inzetten en betaalt daarom ook alleen voor de diensten waarvan jij gebruik wilt maken. Door deze verkoopmethode onderscheiden wij ons als makelaar in Ootmarsum van overige makelaars in de regio. Als je voor ons kiest om in te zetten als makelaar als je in Ootmarsum woont, zul je niet teleurgesteld worden. Doordat je direct weet waar je aan toe bent, als je je huis online wilt verkopen, zul je nooit meer betalen dan je vooraf in gedachten had.

Als je je eigen woning in de verkoop aanbiedt bij een makelaardij, is het belangrijk om bij jezelf na te gaan waar je naar kijkt als je een huis wilt kopen. Je hebt in de regio meerdere makelaars waar je uit kunt kiezen die jou kunnen helpen om je huis online te verkopen. Vaak wordt er veel werk uit handen genomen wat prettig kan zijn, maar wat jou ook veel geld kan kosten. Daarom leggen wij de verantwoordelijkheid in jouw handen, waardoor je zelf kiest en enkel betaalt voor de middelen die jij in wilt zetten bij de verkoop. Met dit concept onderscheiden wij ons ten aanzien van een andere makelaar in Ootmarsum.

Makelaaronline Ootmarsum


Bespaar duizenden euro's op Makelaarskosten


Nadat je je hebt aangemeld als je voor ons als makelaar in Ootmarsum hebt gekozen, kun je kiezen uit drie beschikbare pakketten. Wij adviseren hierbij een pakket te kiezen dat aansluit bij jouw wensen. Mocht een bepaalde functie niet bij het gekozen pakket inbegrepen zitten, kun je deze functie er extra bij kopen voor een klein bedrag. Door jou als verkoper te laten kiezen welke middelen je wilt inzetten, zijn wij uniek in vergelijking met een andere makelaar in Ootmarsum. Zij werken namelijk op de normale verkoop manier en nemen de zelf regie in handen. Terwijl dat als je voor ons als makelaar kiest in Ootmarsum, jij zelf de regie in handen hebt en bijvoorbeeld zelfstandig de bezichtiging van een mogelijke koper kunt uitvoeren.

Er zijn drie pakketten waarmee verkopers hun huis te koop kunnen aanbieden op onze website. Bij het basispakket heb je de basismiddelen beschikbaar die je als verkoper minimaal nodig hebt bij de verkoop van je woning. Hiervoor betaal je een eenmalig bedrag van € 995,-. Als je kiest voor het propakket, heb je een aantal extra opties waar je gebruik van kunt maken, waar je € 1.295,- voor betaalt. Indien je bij het basispakket of propakket nog een extra middel in wilt zetten, dat niet beschikbaar is, kun je voor een kleine bijdrage alsnog gebruik maken van deze functie(s). Bij het laatste en tevens ook het duurste pakket, kun je gebruik maken van alle beschikbare opties voor een bedrag van € 1.695,-. Neem eens een kijkje op onze website en ontdek welke middelen jij wilt inzetten om zelf je huis te kunnen verkopen..

Wacht niet langer en bied nu je huis te koop aan als makelaar van je eigen woning in Ootmarsum. Bij de aankoop van één van de pakketten ben je verzekerd van een snelle verkoop van je woning als je voor ons kiest als makelaar in Ootmarsum. Dat wil jij toch ook?

 Bekijk de huizen in:

Hengelo, Enschede, Almelo, OldenzaalHaaksbergenReutum, Borne, Wierden, Losser, Markelo, Ootmarsum, Rijsen, Holten, Diepenheim, Denekamp, Tubbergen

 

Zelf succesvol je huis verkopen in:

HengeloEnschedeAlmeloOldenzaal, HaaksbergenReutum , Borne, Wierden, LosserMarkelo, OotmarsumRijssen, Holten, Diepenheim, Denekamp, Tubbergen,