Makelaar Oldenzaal

Zelf succesvol je eigen huis verkopen in Oldenzaal 

Om als huiseigenaar zelf succesvol je eigen huis te verkopen, is het van belang dat je een passende makelaar vindt in Oldenzaal waar jij vertrouwen in hebt. Wij vinden het als makelaar in Oldenzaal belangrijk dat jij, als verkoper van de woning, kunt kiezen welke middelen je wilt inzetten bij de verkoop. Je hebt een ruim aanbod aan makelaars, maar geen enkele makelaardij werkt op dezelfde werkwijze als wij, hierdoor onderscheiden wij ons als makelaar in Oldenzaal van alle anderen.

Door het aanbieden van een online verkoopomgeving, geven wij als unieke makelaar in Oldenzaal, jou de kans om gebruik te maken van de nieuwste technieken. Denk er eens over na wat jij belangrijk vindt als je een huis gaat kopen. Wat trekt jou als koper aan? Neem dit mee als jij je eigen huis te koop aanbiedt. Ook weten wij als makelaar in Oldenzaal met welke technieken jouw woning snel verkocht is. Bij deze technieken kun je denken aan 3D, fotografie, film en VR. Met deze verkooptechniek onderscheiden wij ons als unieke makelaar in Oldenzaal ten opzichte van andere makelaars in de regio.

Online verkoop van je woning

Wij hebben ervaren dat de huizen die te koop aangeboden worden op Makelaaronline.nl sneller verkocht worden, dan wanneer je deze te koop aanbiedt bij een andere makelaar in Oldenzaal. Daarnaast vinden wij het ook erg belangrijk dat je als verkoper enkel betaalt voor de diensten waarvan je gebruik wilt maken. Daarom heb je de keuze uit drie beschikbare pakketten, welke je uit kunt breiden met extra opties. Tevens zul je, al naar gelang je pakketkeuze, ondersteuning krijgen van een makelaar in Oldenzaal.

Makelaaronline

Pakketkeuze

Nadat je je hebt aangemeld op onze website, moet je beslissen welk pakket jij inzet om je woning te verkopen. Hierbij adviseren wij het om een pakket te kiezen dat aansluit bij jouw wensen. Om bij ons online je huis te verkopen, kun je kiezen uit drie beschikbare pakketten. Bij het basispakket, wat € 995,- kost, kun je gebruik maken van de basis verkooptechnieken. Het propakket daarentegen kost je een eenmalig bedrag van € 1.295,- en heb je vijf extra mogelijkheden om zelf je huis te verkopen bij ons als makelaar in Oldenzaal. Mocht een bepaalde functie niet bij het gekozen pakket inbegrepen zit, heb je na je pakketkeuze de mogelijkheid om extra middelen erbij te kopen tegen een relatief laag bedrag. Tevens heb je bij het meest uitgebreide pakket voor € 1.695,- de beschikbaarheid uit alle mogelijke verkoopmiddelen. Meld je vrijblijvend aan op onze website en bekijk de mogelijkheden.

Je bent verzekerd van een snelle verkoop van je woning als je voor ons kiest als makelaar in Oldenzaal. Door in te spelen op de wensen van de koper, heb je voor een laag bedrag je woning binnen no-time verkocht! Door onze ervaringen zijn wij ervan overtuigd dat wij jou, als unieke makelaar in Oldenzaal, niet teleur zullen stellen en de woningzoekende jouw huis zal kopen.

Registreer je nu GRATIS en start met de beste manier om je huis te verkopen in Oldenzaal, want de beste makelaar ben jezelf.Bekijk de huizen in:

Hengelo, Enschede, Almelo, OldenzaalHaaksbergenReutum, Borne, Wierden, Losser, Markelo, Ootmarsum, Rijsen, Holten, Diepenheim, Denekamp, Tubbergen

 

Zelf succesvol je huis verkopen in:

HengeloEnschedeAlmeloOldenzaal, HaaksbergenReutum , Borne, Wierden, LosserMarkelo, OotmarsumRijssen, Holten, Diepenheim, Denekamp, Tubbergen,