Makelaar Borne

Makelaaronline is de perfecte makelaar in Borne om je huis online te verkopen. Om zelf je eigen huis te kunnen verkopen, is het erg belangrijk dat je een makelaar vindt in Borne waar jij je goed bij voelt. Als je zelf een nieuw huis op het oog hebt dat je wilt kopen, is het ook belangrijk dat jij een makelaar vindt waar je snel jouw eigen woning kunt verkopen. Wij hebben onderzoek gedaan om te ontdekken wat een woningzoekende belangrijk vindt bij huizen die te koop aangeboden worden. Hierdoor hebben wij als unieke makelaar in Borne besloten gebruik te maken van de nieuwste verkooptechnieken. Hierbij kun je denken aan het gebruik van 3D, fotografie, film en VR. Wij zijn ervan overtuigd dat je met deze mogelijkheden eenvoudig en goedkoop zelf je huis kunt verkopen op Makelaaronline.nl. 


Unieke makelaar in Borne

Om ons als makelaar in Borne te onderscheiden van andere makelaars, kun je kiezen uit drie beschikbare pakketten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij, als verkoper van je eigen woning, kunt beslissen welke mogelijkheden jij belangrijk acht om je huis online te verkopen. Bij ons betaal je een eenmalig bedrag voor het gekozen pakket, waarna je deze nog kunt uitbreiden met extra mogelijkheden. Daarnaast krijg je ook naar gelang je pakketkeuze ondersteuning van een professionele makelaar. 

Makelaaronline Borne

Verkoopmogelijkheden

Om je huis online te verkopen is het belangrijk dat je vooraf weet welke functies je in wilt zetten om zelf je huis succesvol en snel te kunnen verkopen. Als makelaar in Borne bieden wij jou drie diverse pakketten aan. Voor een éénmalig bedrag van € 995,-, kun je gebruik maken van de mogelijkheden die het basispakket biedt. Het propakket kost € 1.295,-, waarbij je onder andere een 3D virtuele tour door je woning kunt laten opstellen. Het uitgebreidste en tevens duurste pakket kost je € 1.696,- euro, waarbij je gebruik kunt maken van alle mogelijke opties.

Je bent bij ons aan het juiste adres als je zeker wilt zijn van een goede makelaar in Borne. Door positieve ervaringen van verkopers zijn wij ervan overtuigd dat als jij je huis te koop aanbiedt op Makelaaronline.nl, je huis snel verkocht zal zijn.Bekijk de huizen in:

Hengelo, Enschede, Almelo, OldenzaalHaaksbergenReutum, Borne, Wierden, Losser, Markelo, Ootmarsum, Rijsen, Holten, Diepenheim, Denekamp, Tubbergen

 

Zelf succesvol je huis verkopen in:

HengeloEnschedeAlmeloOldenzaal, HaaksbergenReutum , Borne, Wierden, LosserMarkelo, OotmarsumRijssen, Holten, Diepenheim, Denekamp, Tubbergen,