Makelaar Rijssen

Ben je er aan toe om een nieuw huis te kopen en ben je daarom nu op zoek naar een makelaar in Rijssen om zelf je eigen huis te verkopen? Het vinden van een makelaardij kan een grote opgave zijn als je graag zelf wilt beslissen hoe jij je eigen huis online wilt gaan verkopen. Wij onderscheiden ons als makelaar in Rijssen door jou als verkoper zelf te laten beslissen op welke manier jij jouw huis te koop aan wilt bieden. Wij bieden jou een uniek concept, waarmee wij ons als makelaar in Rijssen - onderscheiden ten opzichte van andere makelaars die op de reguliere manier huizen te koop aanbieden. Hoe wij ons onderscheiden leggen wij hieronder uit.


Al vele verkopers gingen jou voor en boden hun huizen te koop aan op de website van Makelaaronline.nl. Met onze unieke verkooptechnieken, zal jij snel en eenvoudig zelf je huis kunnen verkopen. Als je voor ons kiest als makelaar in Rijssen heb je de beschikbaarheid over de drie aangeboden pakketten. In deze pakketten heb jij als verkoper de keuze uit de nieuwste technieken zoals 3D, fotografie, film en VR. Bekijk welke middelen jij wilt inzetten en maak hierbij een keuze uit één van de drie beschikbare pakketten. Je bent bij ons als makelaar in Rijssen verzekerd dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Je betaalt namelijk enkel en alleen voor het gekozen pakket en eventuele extra ingekochte producten.

Makelaaronline Rijssen

 

Bespaar duizenden euro's op Makelaarskosten in Rijssen


Na je aanmelding op onze website heb je de keuze uit de drie beschikbare pakketten. Hierbij adviseren wij jou als makelaar in Rijssen te kijken naar de middelen die jij wilt inzetten om je huis online te verkopen. Jij hebt zelf als verkoper van de woning de touwtjes in handen. Je schrijft onder andere je eigen verkooptekst, plaatst je eigen woning op onze website en tevens voer je de bezichtigingen van je woning zelfstandig uit. Naar gelang je pakketkeuze zal een externe, maar professionele makelaar in Rijssen je ondersteunen waar nodig en werk uit handen nemen.

In het basispakket worden alle basisfuncties aangeboden om je huis te koop aan te kunnen bieden. Houd er wel rekening mee dat de onderhandelingsmogelijkheid hierbij niet wordt meegenomen en ook een koopovereenkomst niet bij dit pakket is inbegrepen. Wél betaal je voor dit pakket het laagste bedrag van € 995,- en kun je deze functies eventueel los erbij aanschaffen voor een relatief laag bedrag. Het tweede pakket wat je kunt kiezen is het propakket, waar je een bedrag van € 1.295,- voor betaalt. Hierbij zit de koopovereenkomst er wel bij en wordt er een Virtual Reality opname gemaakt van de woning. Voor € 1.695,- heb je het meest luxe pakket wat wij als makelaar in Rijssen jou aan kunnen bieden. Hierbij heb je de mogelijkheid om alle functies te gebruiken die wij als makelaar in Rijssen kunnen aanbieden op ons platform. Er komen geen extra kosten bij kijken en je zult verzekerd zijn van een snelle verkoop.


Wacht niet langer en registreer je nu op onze website. Je bent bij ons als enige makelaar in Rijssen verzekerd van een snelle verkoop van je woning. Dat wil jij toch ook?


Bekijk de huizen in:

Hengelo, Enschede, Almelo, OldenzaalHaaksbergenReutum, Borne, Wierden, Losser, Markelo, Ootmarsum, Rijsen, Holten, Diepenheim, Denekamp, Tubbergen

 

Zelf succesvol je huis verkopen in:

HengeloEnschedeAlmeloOldenzaal, HaaksbergenReutum , Borne, Wierden, LosserMarkelo, OotmarsumRijssen, Holten, Diepenheim, Denekamp, Tubbergen,