Je huis verkoopt zichzelf

 

Scoren met beste online presentatie

Bij Makelaaronline.nl zijn wij er van overtuigd dat met een optimale, virtuele online woningpresentatie, je huis al bijna verkocht is. Wij bieden je daarvoor de nieuwste technieken (3D, fotografie, film, VR) en werken met favoriete (social) media om flink uit te pakken voor weinig geld. Op je eigen webpagina kunnen woningzoekende je huis 24/7 beleven. Een goede deal toch!

Jij bepaalt

Waar moet je aan denken? We verzorgen een mooie online woningverkooppagina van jouw huis voor een vaste prijs, ongeacht de woningwaarde. 24/7 kunnen huizenzoekers jouw aanbod bekijken. Jij bepaalt welke tools bij jouw wensen en je budget passen. Kies uit drie service niveaus: een Basispakket, een Propakket of een Premiumpakket. Allemaal heel scherp geprijsd. Onder de diverse pakketten kun je precies zien wat wel en niet is inbegrepen in de pakketprijs. Je kunt bepaalde diensten ook los inkopen. Aan jou de keuze!

Basis

995,-

START VERKOOP
Arrow

Pro

1295,-

START VERKOOP
Arrow

Premium

1695,-

START VERKOOP
Arrow


Premiumpakket = voordelig

Bij het Premiumpakket heb je het meeste voordeel (hoge kortingen op foto- en virtuele technieken en online makelaarsdiensten) en verkoopt je huis zich praktisch zelf. Hier wordt alles uit de kast getrokken. 3D Virtuele tour (Virtual Reality), virtuele maquette, woningvideo, maar ook woning inmeten, plattegronden, onderhandelen, Funda vermelding en social media zitten in dit pakket. Woningzoekers zijn al overtuigd dat dit hun huis is, voordat ze ooit een voet bij je binnen hebben gezet. De overige pakketten bieden in gradaties eveneens fantastische presentaties. Je kunt daar eventueel via onze webshop extra diensten naar keuze bijbestellen.


The future is yours!

Met behulp van de meest moderne visuele ondersteuning geven we jouw verkooppagina vorm. Voor ons is het een uitdaging om met de modernste en geavanceerde technieken content (VR, Film Makelaaronline en foto’s) te creëren, die de reële beleving en sfeer van jouw huis zo dicht mogelijk benadert. Want daar draait het om bij dit online verkoopconcept. We willen de virtuele bezoekers via futurische technieken een werkelijkheidsbeleving bieden. Zodat alleen ècht geïnteresseerde bezoekers in de nabije toekomst je huis fysiek komen bezichtigen. Dat scheelt tijd, geld en ergernis.Hulp van een makelaar

Al naar gelang je pakketkeuze zal een externe,  professionele makelaar je ondersteunen en werk uit handen nemen. Denk aan inmeten van je woning, plattegronden maken, woningwaarde bepalen, onderhandelen, koopovereenkomst en je woning op Funda zetten. 

 

Moet jij dan nog iets doen?

Bijna niets. Begin met de registratie, kies het pakket dat het beste bij jou en je budget past en je kunt aan de slag met de verkoop.  Bij het Premiumpakket is het een kwestie van je gegevens invullen, leuke teksten over je eigen huis schrijven en met één druk op de knop je huis op Facebook en Twitter zetten. Het rondleiden bij bezichtigingen behoort ook bij jouw taken. Jij bent immers de woonexpert van jouw eigen woonomgeving. Wij doen de rest. Kijk bij de andere pakketten wat je wel en niet zelf kunt/wilt doen en bepaal welke diensten je extra wilt inkopen.  In 4 stappen je huis: verkopen
Op onze site geeft Makelaaronline je tips en tricks om zoveel mogelijk aandacht voor de verkoop van jouw woning te genereren. Klik op tips en tricks.

SUCCES MET JE HUIS DAT ZICHZELF VERKOOPT