Privacybeleid Allerhande chatbot

Makelaaronline B.V., gevestigd aan de Ootmarsumseweg 321 te (7667 PB) Reutum, is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens voor de Allerhande chatbot via Facebook Messenger. Makelaaronline B.V. gaat zorgvuldig met jou persoonsgegevens om in overeenstemming met toepasselijke wetgeving, het algemene Privacybeleid van Makelaaronline, en dit Privacybeleid voor de Allerhande chatbot.

De Allerhande chatbot kan je automatisch informatie sturen over Makelaaronline, de verkoop van een woning en woningen die in de verkoop staan, strategieën, suggesties, tips en inspiratie sturen. Zij kan je ook helpen met zoeken naar nieuwe woningen die in de verkoop staan of komen. 

Makelaaronline ontvangt jouw Facebook-naam zodra je het gesprek start, en de inhoud van het Facebook Messenger-gesprek dat je met ons voert. De inhoud van het Facebook Messenger-gesprek wordt 30 dagen na het laatste bericht verwijderd. Persoonlijke voorkeuren voor bijvoorbeeld verkoop of huis en informatie die via het Facebook Messenger gesprek worden verzameld, blijven 27 maanden bewaard. Gedurende deze perioden worden deze gegevens gebruikt om je huis die in de verkoop of aankoop gaat, aanbiedingen, suggesties, tips eninspiratie aan te bieden die bij jou voorkeuren passen. De persoonlijke voorkeuren kunnen ook gebruikt worden voor het personaliseren van de websites en apps van Makelaaronline en haar communicatie, en het tonen van relevante aanbiedingen en advertenties campagnes van of door Makelaaronline. Hierdoor kan Makelaaronline jou zo relevant mogelijk van dienst te zijn met onder andere nieuwe woningen die in de verkoop gaan, hoe het nieuwe huizen concept werkt van makelaaronline, aanbiedingen, suggesties, tips en inspiraties.  Lees hier meer over deze diensten in het Privacybeleid van Makelaaronline.

De gegevens die jij via Facebook Messenger verstuurt, worden beveiligd door middel van end-to-end encryptie.

Makelaaronline schakelt bij het aanbieden van de Allerhande chatbot derden in, zoals een bedrijf dat helpt om jou te voorzien van tips en weetjes. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten jou gegevens verwerken, doen zij dit in hoedanigheid van bewerker voor Makelaaronline en heeft Makelaaronline de vereiste technische en organisatorische maatregelen getroffen om te verzekeren dat jou gegevens uitsluitend voor bovenstaande doeleinden worden verwerkt. Uitsluitend als Makelaaronline hiertoe wettelijk is verplicht, worden persoonsgegevens verstrekt aan toezichthouders, fiscale autoriteiten en opsporingsinstanties. Jou persoonsgegevens kunnen in dit kader ook worden doorgegeven naar ontvangers in landen buiten de Europese Economische Ruimte. Makelaaronline zal in dergelijke gevallen passende maatregelen nemen die redelijkerwijs nodig zijn om te waarborgen dat jou gegevens zo goed mogelijk worden beschermd.

De Allerhande chatbot wordt aangeboden via Facebook Messenger, waardoor Facebook ook inzicht in het gesprek kan hebben. Makelaaronline is niet verantwoordelijk voor gegevens die door Facebook zelf worden verwerkt. We adviseren jou daarom ook het privacybeleid van Facebook te lezen. Verder zijn voor het gebruik van Facebook Messenger de algemene voorwaarden van Facebook van toepassing.

Indien je vragen of klachten hebt of indien je wilt reageren op dit privacybeleid, dan kun je tijdens werkdagen contact opnemen met de afdeling Makelaaronline Klantenservice  door te bellen naar 085-2020795. Hier kun je ook terecht voor verzoeken om inzage of correctie van jouw gegevens. Lees voor meer informatie het Privacybeleid van Makelaaronline.

Makelaaronline is niet aansprakelijk voor schade bij verkoop / aankoop en onze antwoorden/tips, suggesties niet (goed) opvolgt worden.

Makelaaronline behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om niet op iedere vraag of opmerking te reageren. Aan het wel of niet inhoudelijk reageren kan dan ook geen enkel recht worden ontleend. Door een bericht te sturen aan de Allerhande chatbot via Facebook Messenger verklaart jij dit privacybeleid te hebben gelezen.

Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd wijzigen als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Wij raden u aan om deze pagina geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Dit privacybeleid is het laatst gewijzigd op 14-12-2017.