3D VIRTUELETOUR OP MAKELAARONLINE

 

De opkomst van de 3D Virtueletour in Nederland
Makelaars, projectontwikkelaars, verhuurders, hebben inmiddels al geïnvesteerd in 3D Virtueletouren.Woningzoekenden raken steeds meer gewend aan de mogelijkheid en het gemak om huizen virtueel en in Virtual Reality te bezichtigen. De revolutionaire 3D Virtueletouren zien we steeds vaker in Nederland. 3D Virtueletour maakt, als onze vaste service partner, alle 3D virtueletouren en woningpresentaties. Zij staan bekend om hun jarenlange ervaring en innovativiteit.

De resultaten:
De woningen met een 3D Virtueletour trekken nieuwe kopers aan voor aanbieders op de website Makelaaronline. De 3D Virtueletouren worden tot wel 3x langer bekeken, dan woningen zonder een 3D Virtueletour. Het aantal impressies en gekwalificeerde leads is voor sommige aanbieders verdubbeld tot verdrievoudigd! Hieruit mag wel geconcludeerd worden dat de investering in 3D Virtueletour uitermate rendabel is geweest voor aanbieders van woningen met Makelaaronline.nl.

Presenteer je woning nu in 3D en in Virtual Reality
Wij bieden onze klanten deze unieke manier aan om een woning te verkopen. Het wordt nu mogelijk om middels het Google Street View principe door een woning te bewegen.Heerlijk vanuit de luie stoel op tablet, smartphone of pc. Loop door de tuin loop naar boven of stap zelfs in de douche! Door middel van een 3D Virtuele tour is het mogelijk om vanuit verschillende hoeken de woning te bekijken. Wij hebben aangetoond dat door het maken van een 3D Virtuele tour woningen sneller te verkopen! Het wordt een standaard bij onze woning presentatie in zowel het Pro als het Premiumpakket. 

Waarom een 3D Virtueletour?

- 24 / 7 Open huizen dag

- Maakt de stap naar een bezichtiging wel heel erg laag!
- Geeft een unieke en realistische weergave van de woning en bespaart je tijd
- Ideaal om te delen via social media
- Overal ter wereld te bezichtigen
- Voorkomt telleurstellingen
- Compatibel op elk toestel
- Te bezichtigen in Virtual Reality

Uitleg van een 3D Virtueletour

Wij zijn trots dat al onze woningen standaard bij een Pro of een Premium pakket worden gemaakt met een 3D Virtueletour. Maar hoe werkt nu een 3D Virtueletour.


Stap 1 : Het vooraanzicht van een 3D Virtueletour

Stap 2 : De play Knop
Je drukt op de play knop en de 3D Virtueletour wordt van de Server gedownload! De witte ronde cirkel gaat laden en krijgt een blauwe kleur. Dit kan kan 2 a 3 seconden duren.

Stap 3 : De eerste keer dat je gebruikt maakt van een 3D Virtueletour .
Wanneer je voor het eerst een 3D Virtueletour opent komen er iconen in beeld die aangeven wat de mogelijkheden zijn, zie onderstaand voorbeeld: 


Stap 4 : Uitleg van de iconen als je 3D model is geladen
Links boven in zie je gegevens van de opdrachtgever en de aanbieder van de 3D virtueletour. Dit veld is kleiner te maken (2) of kun je desgewenst helemaal uit beeld laten verdwijnen (1). 

1) Hier klapt het naar links toe en sluit dit complete vak.
2) Hier klapt de onderkant naar boven toe.
Highlights ( Dit is de onderste balk met foto's )

Dit is de onderste balk waar 360 gradenfoto's in staan of gewone 2D foto's .Je kunt op deze foto's klikken om ze te bekijken. Indien je virtueel door de beelden heen wilt lopen klik dan op het op het icoon met het wandelende poppetje linksboven de balk. 


Stap 5 : Uitleg iconen boven de highlights links en rechts

1) (Close) Hier kun je de higlights mee afsluiten deze zullen dan uit beeld verdwijnen.

2) (Play) Hier krijg je een impressie video tezien van/door de woning.

3) (Explore 3D Space ) Hiermee begin je met de 3D virtueletour .

4) (View dollhouse) Hier kun je de complete woning in 3D laten draaien.
(Floorplan ) Hier krijg je de plattegrond te zien van de woning.
( All - Floor 1 ) Hier kun je kiezen welke verdieping jij wilt zien.
5) (Zoom in / out) Dit is de in-en uitzoom functie.

6) (View in VR) Dit is het icoon om de woning in Virtual Reality te zien.

7) (Share this space ) Met deze optie is de 3D virtueletour te delen op o.a social media of te versturen per e-mail..

8) (View fullscreen ) Hiermee krijg je de 3D Virtueletour op het gehele scherm.Bekijk nu ons demo model hieronder en druk op de play knop.